onsdag 15 januari 2014

VNR Styrelsens möte 2

Styrelsens andra möte hölls 7.1. i Karis.  På mötet diskuterades händelsekalender för 2014 och datum för tävlingar och Match Show slogs fast (datumen kommer i ett eget inlägg). Regler för regional- och nationell-licens och understöd för aktiva medlemmar diskuterades.
Från ESRA har kommit info om kurser för bla. Steward, funktionärer till regionala och nationella tävlingar, utfodring, tävlingsregler mm. Är någon intresserad att utbilda sej ta kontakt med Sari Sihvola.
Hemsidans utseende och funktion dryftades. Önskemålen var en sida som är ljusare och lättare att använda. För att få sidan mer personlig önskar vi att alla som har trevliga bilder med häst- eller stallsmotiv tar kontakt med Malin eller Christine. En presentation av medlemmar kommer oxå att läggas till på hemsidan. Så alla som önskar lösa licens under år 2014 skall göra en liten presentation med bild av sej och sin häst för hemsidan. Även andra medlemmar får gärna bidra med presentation av sej själv. Exempel på en på en presentation kommer på bloggen snart.
Medan hemsidan uppdateras kommer Hästi-Västis-bloggen att fungera som info-kanal för V-NR. Bloggens adress är http://hastisvastis.blogspot.fi/  och har man information som man vill att publiceras där kan man skicka det åt malin.lahtivuori@gmail.com.
Beslöts att vårmötet och regelskolningen hålls på Café Serenidipity i Karis och att olika förslag på klubb-kläder kommer att finnas för provning och påseende där.
Om du har något du vill att styrelsen tar itu med så ta kontakt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar