onsdag 8 januari 2014

Tävlingslicenser

För att få tävla på regional och nationell nivå bör ryttaren ha en licens för den nivån. I Väst-Nylands ryttare rf finns vissa kriterier för att få tävla regional och/eller nationell nivå. För att få en regional licens skall du ha godkänt resultat i klubbtävlingar på 90cm hoppning eller minst Lätt B-nivå i dressyr. Dessutom ska du delta i regelskolningen som ordnas i samband med vårmötet samt klara provet där. Om du haft regional licens och tävlat året innan behöver du inte delta i regelskolningen, men föreningen förväntar att du håller dej informerad om de nya tävlingsreglerna på egen hand.
För att få en nationell licens kan styrelsen be dej lämna in en rekommendation av din tränare där det framkommer att tränaren anser dej vara klar för nationell nivå. Tränaren skall vara en godkänd tränare i din gren.
Licenser för regionala- eller nationella tävlingar förnyas inte automatiskt. Ryttaren skall själv meddela medlemssekreteraren att man önskar lösa ut licens. Regionala-licensen från 2013 är i kraft t.o.m. 15.2.2014. Kontakta medlemssekreteraren Sari Sihvola i licens-ärenden. Kom också ihåg att förnya hästens tävlingsavgift i god tid.

Vi vill påminna alla ekipage som tävlar att visa god ”horsemanship” i alla lägen. Du representerar  inte bara dej själv utan också föreningen!  Vi önskar alla god tävlingslycka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar